varm mælken, udrør gæren heri, salt sukker og margarine røres i, og ca tre fjerdedel af melet tilsættes, dejen æltes godt, yderligere mel tilsættes til dejen slipper hænder og fad, hæver ca 30 minutter tildækket, luften slåes ud, og der formes to brød der hver lægges i en kold duch oven, og efterhæver 30 minutter.
D.O. sættes over bålet, og der læggess gløder eller brænde over, så bålet er dobbelt så stort over, som under ovnen. Bages i ca 20 minutter, tjekkes jævnligt.
Brød der er lækkert
Brød i dutch oven 50 gram gær, 6 dl mælk, 2 tsk salt, 2 tskf sukker, 50 gram, margarine 900 – 1000 gram.hvedemel.
varm mælken, udrør gæren heri, salt sukker og margarine røres i, og ca tre fjerdedel af melet tilsættes, dejen æltes godt, yderligere mel tilsættes til dejen slipper hænder og fad, hæver ca 30 minutter tildækket, luften slåes ud, og der formes to brød der hver lægges i en kold duch oven, og efterhæver 30 minutter.
D.O. sættes over bålet, og der læggess gløder eller brænde over, så bålet er dobbelt så stort over, som under ovnen. Bages i ca 20 minutter, tjekkes jævnligt.