Tipi telte

med det tidsprøvet design fra Indianernes løsning for et hjem, med moderne materialer og funktioner for ydeevne og brugervenlighed, er dette løsningen. 

Den stejle hældning af 100 % bomuldslærreden fjerner effektivt vind, sne og regn. En enkelt midterstang, lynlås ind/ud vand- og dampuigennemtrængeligt bundlag og barrierer for ekstra stabilitet gør Tipi teltet robusthed, praktisk og hurtigt at sætte op 

Tipi’en ligner det originale Sibley-telt uden sidevæggene. Det giver en højere vindmodstand, men mindre gang i rummet end Sibley Bell Tents af lignende størrelse og vægt. Lavet af 100 % bomuld i vores vandtætte og åndbare Classic Canvas med 320 gram per m². 

 

Kabine telte i andet design  

Vi har også lavet et anderledes rum med vores tilgængelighed i en række forskellige former og størrelser. 

Vores kabinetelte kombinerer historisk succesfuld teltkonstruktion med moderne design og materialer. Visuelt forbløffende og høj kvalitet, hvor der er noget for enhver smag i denne serie.  

Kaldes også gruppetelte, guidetelte eller moderne vægtelte, kabine teltene er ideelle til camping og glamping i et bomuldstelt, der er alt andet end basalt. Lavet af poly-bomuldsblanding, alle hyttetelte er åndbare og vandtætte. 

Updating…
  • Ingen varer i kurven.