eventyrliv-logo-Tipi-fv

Souix eller Crow stil: Vores tipi´r er i meget høj kvalitet, både materialet som er en blanding af bomuld og polyester 420 gram yderdug, denne blanding af de to materialer, gør den meget egnet til det skandinaviske klima, hvor regn og sol er en skøn blanding. på en enkelt dag.

Som innerliner (dugen inden i tipien), har vi et 250 grams blandings igen, men som helt egnet til at ligge ned til jorden har vi sat en PVCdug, som ikke optager råd – vand eller lign.  Efter vi har valgt det bedste materiale, kommer syningerne, disse er meget opmærksomme på, at de er lagt de helt rigtige steder, samt de er lavet godt.

Vi har to muligheder for imprægnering normalt brug behandler vi mod vand, skimmet og råd. Vi kan også levere med særlig brandhæmmende imprægnering, dette er efter EU standard, hvis den skal bruges til udlejning.

Skal tipien stå samme sted, kan vi etablere trægulv, samt andet indretning, bålplads, som stole – borde etc.  Vi skover selv vores rafter gran eller lærk, mere om dette på siden om rafter…

Vi dekorer også tipier, mere om dette på siden om dekoration

På gensyn i shoppen, eller mail: info(ad)eventyr-liv.dk og  vi står til din rådighed for at gøre dit udeliv lidt mere eventyr-ligt…

Der kan være pris forskelle på siden, dette skyldes at bomuld høsten nogle gange slår fejl eller som da tsunami fejede alle bomulds planaterne ud i det indiske ocean, så er det forfra og det er kun os og mig der kan betale, heldigvis går prisen så tilbage året efter. så lidt fair pris politik er det.


Den originale metode, hvor der bliver lagt meget tid for at få de korrekte jord farver, de rigtige originale kombinationer, the real thing.

Kunstner Lea Dinesen

Ørn indianer jagt Bison

Til de mere kunstneriske malerier, hvor udtrykket og farver er mere nutidige..

Kunstner Olga Ravn

olga 4

olga 3

olga 1

IMG_1172 IMG_1175 DSCI0800

Vi har et mindre lager til salg, eller er det bestilling, ca 4 ugers leverance.

Ved dekoration, ca. 4 uger, alt afhængig af størrelse, og motiver, så kom forbi, ring eller mail, med jeres ide´r til dekoration,så ring eller mail for priser, eller kik ind i vores shop

Tipi størrelse i diameter: 3m 4m 5m 6m 7m 8m 9m
Antal personer i  tipi: 
Siddepladser 5 8 15 25 30 40 50
Sovepladser (2m2/person) 2 4 8 12 16 20 28
Permanente sovepladser.
Helårsbrug.
2 3 4 6 7 8 10
Tipihøjde incl. stænger 3,4m 5,1m 5,95m 7,65m 8,5m 9,35m 10,2m
Velegnet til bål. ja ja ja ja ja ja
Bundareal m2 7 13 19 28 38 50 64

.