Event telt party telt til jeres næste uforglemmelige arrangement.  

Stop med at leje jeres næste fest telt eller eventtelte! Hvis du leder efter et partytelt til et bryllup, festival, koncert eller modeshow – du ved, at det kan være stressende, så gør det ikke igen! Mellem StarShade og Flex-teltet har vi dækket dig til enhver lejlighed og enhver gruppestørrelse.  

Vores festoverdækninger er lavet til at holde og lette at sætte op selv. Det er ikke de samme kedelige telte, i rød og hvid, der dukker op ved gymnasiets afslutninger. Eventyr-livs eventtelte står langs landingsbanerne ved det Franske Dior modeshows og klare de fleste vejr fænomener.  

Shop vores udvalg af seriøst stilfulde eventtelte til lejligheder, der er helt specielle. 

Gå sammen som familie eller venner og invester, så starter festen når i skal sætte det op sammen. 

 

Starshade

er et bærbart partytelt til begivenheder, der kræver professionel præstation og high fashion stil. Dette baldakintelt er afhængig af den høje trækstyrke af vores kraftige vandtætte stof ophængt af en enkelt midterstang. Spændingen kan justeres med et indbygget håndsving på den teleskopiske midterstang for hurtig og nem opsætning.  

Seks kraftige 50 cm (20”) pæle og den dynamiske koniske form af baldakinen gør den til en vindafvisende og sikker struktur til udendørs brug i al slags vejr. Regn er ikke noget problem med valgfri sidevægge, der kan lynes i siderne i dårligt vejr eller for at tilpasse privatlivets fred.  

Starshade Connectors kan bruges til at skabe overdækkede gangbroer mellem teltene for at skabe et telt med flere rum, som dine gæster kan udforske. 

 

Flex Stretch Telt

er det perfekte eventtelt. Flex telte kan sættes op i uendelige kreative variationer for at skabe et udendørs festlokale, der er både funktionelt og visuelt fantastisk. Flex telte er lavet af én stor strækbar membran, der kan skubbes op i en række forskellige former og højder med stænger – som et kæmpe tæppefort til voksne. Sæt så mange sider, som du vil, til jorden, og du har siderne dækket for vind og regn 

 

Flextelte, også kendt som stangtelte, stræktelte, freeformtelte eller stræktelte; er de mest alsidige partytelte på markedet. Fås i en række forskellige størrelser, former og farver. Bryd cyklussen af ​​kedelige hvide røde presenning telte –  

Flex til din næste begivenhed! 

 Fået i 3 forskellige kvaliteter Q1 – Q2 – Q3 

Eventyr-liv løsninger for overnatning 

Lærredstelte er åndbare, vandtætte, bæredygtige og kan repareres. Derfor har højkvalitets 100 % bomuldslærred været det foretrukne materiale når der produceret telte fra øverste hylde i tusinder af år. Alle vores lærredstelte er kompatible med træbrændte teltovne til camping i koldt vejr, samt et udvalg af lynlåse, vinduer og ventilationsåbninger til at tilpasse ventilationen i dit telt i varmt eller fugtigt vejr. 

Vores udvalg af klokketelte, tipitelte og kabinetelte tilbyder en række funktioner, der hjælper dig med at vælge det bedste telt til dig. Uanset om du leder efter et familiecampingtelt, et luksus glampingtelt, et stilfuldt festivaltelt eller et højtydende telt til langtidsbrug; Eventyr-liv har vare til dit næste eventyr. 

Updating…
  • Ingen varer i kurven.