Sibley Klokketelte

Sibley Bell Tents fra Eventyr-liv er de bedste canvas-telte til glamping og camping. Lavet af højkvalitets 100% bomuldslærred i en række forskellige størrelser og stilarter, vores brede udvalg af klokketelte giver dig muligheden for at vælge det bedste telt, der passer til dit specifikke miljø, gruppestørrelse eller campingstil. 

Klokketeltet er udviklet fra Henry Hopkins Sibleys patent fra 1856, som kombinerer vind- og regnmodstanden fra  indianers tipi og et enkelt centerstangdesign for nem opsætning og transport af hæren. Korte sidevægge blev senere tilføjet designet, hvilket gav teltet dets karakteristiske klokkeform, et nyt navn og mere gå rundt i rummet. 

Sibley-telte tåler en bred vifte af vejrforhold og giver rigelig plads til mennesker, udstyr, endda en hel suite af møbler. 

Eventyr-liv løsninger for overnatning 

Lærredstelte er åndbare, vandtætte, bæredygtige og kan repareres. Derfor har højkvalitets 100 % bomuldslærred været det foretrukne materiale når der produceret telte fra øverste hylde i tusinder af år. Alle vores lærredstelte er kompatible med træbrændte teltovne til camping i koldt vejr, samt et udvalg af lynlåse, vinduer og ventilationsåbninger til at tilpasse ventilationen i dit telt i varmt eller fugtigt vejr. 

Vores udvalg af klokketelte, tipitelte og kabinetelte tilbyder en række funktioner, der hjælper dig med at vælge det bedste telt til dig. Uanset om du leder efter et familiecampingtelt, et luksus glampingtelt, et stilfuldt festivaltelt eller et højtydende telt til langtidsbrug; Eventyr-liv har vare til dit næste eventyr. 

Updating…
  • Ingen varer i kurven.