Eventyr-liv.dk-logo-4stk

Autentiske indianer tipier

Overnat som indianerne gjorde det

Eventyr-liv arbejder med den originale indianer tipi, en tipi er det sted hvor indianerne lave deres mad, sov og var sammen som familie, men også med venner, en Oase.

En tipi på 5 meter i diameter, kan man have bål i, lyset og varmen drager den hyggelige stemning, både til hygge, men også at man kan holder varmen.

Glamping er det “nye” at leve i en tipi, forskellen er at man tager møbler ind i tipien, derpå mere komfort.

Glamping er et telt med almindelig seng, stol bord etc. ingen luftmadrasser, eller klap stole, luksus med luksus på, ude i naturen men med sidde og ligge komfort.

I alle vores produkter går vi efter vores mantra: God kvalitet, til rimelige priser!

Kvalitet af produkterne skal være i top, så de kan holde til intensivt brug i både institutioner, og hos den private ude-livs-entusiast.

Eventyr-liv har igennem de sidste år, gjort det nemmere og mere spændende at have hyggestunder i naturen. Vi har leveret overnatnings-muligheder til arrangementer og privatpersoner, og givet dem oplevelsen af hvordan Indianerne boede engang. Så hvis du ønsker at opleve stemningen, hyggen ved at være udenfor ved bålets varme, spise hjemmelavet bålmad, og sove tipiens behagelige omgivelser så se dig omkring her i vores webshop, og find din næste oplevelse!

Eventyr-liv.dk repræsenter ikke mere www.canvascamp.com, i DK, vi håber på en aftale så der kommer en side der hedder, canvascamp.dk, og vi her er med. Men imens køb produkterne .com, samme kvalitet, og sprog på engelsk eller tysk.

Vores smukke land og natur. 

CanvasCamp_Cotton_Canvas_Glamping_Tents

Du er meget velkommen til at skrive en mail eller ringe, hvis der er nogle spørgsmål:
Mail:  info(ad)eventyr-liv.dk   Telefon:  31 15 37 92

Updating…
  • Ingen varer i kurven.