eventyrliv-logo-PAVILLON-FAGlamping med klokketelt er luksus

Udfordringer med ekstra opredning, Go glamping køb et Sibley klokketelt, fyld det med lækre møbler, og dine gæster vil føle sig mere velkommen. 

Sibley telte er noget helt andet, lærredet Sibley teltet er lavet I, det store frie rum i teltet, mulighederne for at lyne op og ned, så det passe ud fra hvor det lette brise kommer fra, det er muligheder der aldrig er set før.

Masser af plads og kvalitets Glamping telt.

Sibley teltet gør med de høje sider, stå højde og alle m2 muligheder for god udnyttelse. om det er fra 3 meter eller op til de 7 meter i diameter, så er der altid en størrelse til dit formål.

Hvis gæsterne kommer i den køligere tid

så installeres en brændeovn så varmen & hyggen, igen kan brede sig.

Vi har en fantastisk forhandler aftale, som gør det muligt at give Danske kunder, mulighed for at sove eller hygge i lækre omgivelser.’

CanvasCamp produkter er helt fantastiske, rummelige, let at transportere, Nemt at sætte op, og med de mange muligheder, for at bo ude i naturen.

Kabinernes muligheder er der alt fra enkelt, til dobbelt rum, brænde ovne, muligheder for at bage, lave mad, indeni teltet eller bare som en lækkert varme kilde I den kolde periode og mange flere muligheder..

CanvasCamp produkter er der imellem 3 – 5 arbejdsdage fra bestilling, via UPS, der er ikke mulighed for afhentning, da der er centralt lager I Belgien.

Deluxe Ultimate Pro ProTech
Canvas 320 gr/m2 320 gr/m2 360 gr/m2 360 gr/m2
Bund 540 gr/m2 540 gr/m2 650 gr/m2 650 gr/m2
Myggedør Tilkøb Indsyet Indsyet Indsyet
Fastmonteret Med lynlås Med lynlås Med lynlås
Line til pløkker 3 mm 5 mm 5 mm 5 mm
Pløkker og stænger Standard Kraftig model Kraftig model Kraftig model
Siderne kan rulles op Nej Ja Ja Ja 2 stk. ene

myggenet, anden stof

Bedst til Alm.  camping / Events / Festivals De 4 årstider.
UV beskyttelse Standard UV beskyttelse Høj UV beskyttelse
Regn Moderat regn (Dansk sommer) Kraftig regn
Årstider Forår / Sommer / Efterår Alle 4 årstider

At købe et telt af en høj kvalitet er en investering, til alle fremtidige eventyre. Også selvom det er en ekstra opredning ved sommerhuset, eller på tur hele året rundt.

De forskellige tilgængelige stilarter og funktioner kan virke overvældende, det er vigtigt at vælge det rigtige telt første gang, så brug ovenstående skema, og lav en cirkel på en græsplæne, for at se om det er den rigtige diameter I er på ind I, så det eventyr I skal på nu og i fremtiden, bliver det helt rigtige rum.

De fleste campister oplever en lang række forskellige miljøer, og har masser af forskellige idéer, til at bruge deres telt til. Vælg et telt med masser af funktioner og fleksibilitet for at sikre, at du altid er forberedt på dit næste store eventyr.

Sibley klokketelt Serien eller Tipi telt serien er forskellige i form og funktioner, men sammen er de i høj kvalitet på markedet, og til fornuftige priser, find ud af, hvilket telt der er bedst for jer/dig ! på jeres næste tur, eller send en mail hvor i stiller alle de spørgsmål i kan komme på, og jeg vil prøve at svare på dem asap.

Info(ad)eventyr-liv.dk eller på tlf 3115 3792