eventyrliv-logo-PAVILLON-FACorona har givet udfordringer for mange, for nu kommer venner & familie på overnatning, derfor har vil den gode løsning, et ekstra “værelse/lejlighed med Sibley Klokketelte.

Hvis gæsterne kommer i den køligere tid, til overnatning, så installeres en brændeovn så varmen & hyggen, igen kan brede sig.

Vi har en fantastisk forhandler aftale, som gør det muligt at give Danske kunder mulighed for at sove eller hygge i lækre omgivelser.

Jeg vil gerne annoncere der kommer pris stigninger fra 1 Aug 2021 generet prisstigning, da disse priser er fra 2019, materiale priser, og ikke mindst fragt via søfragt er steget markant, så hvis du har bestilt / betalt inden 30 Juli 2021  er det til den pris der står NU .

.

CanvasCamp produkter er helt fantastiske, rumlig, letheden, let at transportere, let at opstille, og mange muligheder for at bo ude i naturen.

Sibley telte er noget helt anderledes, dugen, det store frie rum i kabinen, mulighederne for at lyne op og ned, hvor man har lyst, det er muligheder der aldrig er set før.

Inderkabiner, ovn, og mange flere muligheder..

CanvasCamp produkter er der imellem 5 – 7 arbejdsdage fra bestilling.

Deluxe Ultimate Pro ProTech
Canvas 320 gr/m2 320 gr/m2 360 gr/m2 360 gr/m2
Bund 540 gr/m2 540 gr/m2 650 gr/m2 650 gr/m2
Myggedør Tilkøb Indsyet Indsyet Indsyet
Fastmonteret Med lynlås Med lynlås Med lynlås
Line til pløkker 3 mm 5 mm 5 mm 5 mm
Pløkker og stænger Standard Kraftig model Kraftig model Kraftig model
Siderne kan rulles op Nej Ja Ja Ja 2 stk. ene

myggenet, anden stof

Bedst til Alm.  camping / Events / Festivals De 4 årstider.
UV beskyttelse Standard UV beskyttelse Høj UV beskyttelse
Regn Moderat regn (Dansk sommer) Kraftig regn
Årstider Forår / Sommer / Efterår Alle 4 årstider

At købe et telt af en høj kvalitet er en investering, til alle fremtidige eventyr. Også selvom det er en ekstra opredning ved sommerhuset, eller på tur hele året rundt.

De forskellige tilgængelige stilarter og funktioner kan virke overvældende, det er lettere at vælge det rigtige telt første gang. Til det eventyr I skal på nu og i fremtiden.

De fleste campister oplever en lang række forskellige miljøer og har masser af forskellige idéer til at bruge deres telt til. Vælg et telt med masser af funktioner og fleksibilitet for at sikre, at du altid er forberedt på dit næste store eventyr.

Dette skema skulle give dit et overblik, hvad de forskellige modeller kan, eller hvad dit behov er til.

Sibley klokketelt Serien eller Tipi telt serien er forskellige i form og funktioner, men sammen er de i høj kvalitet på markedet, og til fornuftige priser

find ud af, hvilket telt der er bedst for jer/dig ! på jeres næste tur, eller send en mail hvor i stiller alle de spørgsmål i kan komme på, og jeg vil prøve at svare på dem asap.

Info(ad)eventyr-liv.dk

FLEX TELTE TIL DIT NÆSTE EVENT mange m2 og forskellige priser.

Skygge kan også være velvære, over terrassen, Poolen, have hjørnet, eller der hvor i mangler skygge og læ.

Flex kan opstilles på lige så mange måder som man har lyst til, som også billederne viser. skygge får på mange måde.

Flex fåes i mange størrelser 6m x 6m – 6m x 9m – 8,5m x 8,5m – 8,5m x 11m – 11m x 17m – 11m x 11 m – 8,7m x 10 m – 6,5m x 10 m – 6,5m x 5 m. 460 gram stof..

FlexT.13

FlexT.122

FlexT.11

FlexT.55